Cégünkről

A DOM Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.-t 2006. október 10-én alapítottuk családi vállalkozás keretében.

Alapítók Keszthelyi Henriette és Tálos Zoltán.

Hiszünk abban, hogy a kaposvári DOMUS Áruházban eltöltött több éves szakmai tapasztalatunk és bútor szeretetünk alapot ad arra, hogy a vállalkozói szférában is sikereket érjünk el.

Ez a szakma számunkra nem a bútor eladást, hanem vevőink igényeinek minél tökéletesebb kielégítését jelenti. Tudjuk, hogy mekkora gondot jelent a megfelelő minőségű és megfizethető bútor kiválasztása. Ezen probléma megoldásához kínálunk variációkat illetve megoldásokat.

Jelenlegi üzletünk Kaposváron a Béke utca 45. szám alatt található, közel 250 m2-en az Indra BabyCenter áruház emeletén, az Irodagép Kft. szomszédságában.

Fő tevékenységi körünk:

-Bútor kiskereskedelem
-Közületi kivitelezések
-Egyedi bútorok gyártása illetve gyártatása.
-Központosított közbeszerzésben lévő intézmények bútorozása

Szállítóink több éve megbízható partnereink, akik minőségi márkás áruval látják el üzletünket. Őket képviseljük Kaposváron és környékén.

Vevőink elsősorban lakossági vevők, akik hajlandóak áldozni kicsit többet a kényelmükért és otthonaik szépségéért, és megszokták a DOMUS áruházak minőségét. Szeretik a családias hangulatot és a hagyományos személyes kapcsolatot velünk, az eladóval. Beavatnak családjuk életébe, megosztják velünk intim szférájukat, hogy minél megfelelőbb bútort vihessünk életükbe.

Közületek, vállalkozók, akiknek az irodáját, munkahelyét és vállalkozását pontosan feltérképezve a legideálisabb berendezéssel látjuk el, minél gyorsabban és költség hatékonyabban.

Reméljük, hogy bútorozási terveiket megosztják velünk, hogy segíthessünk az elképzeléseiket minél jobban megvalósítani.

Keszthelyi Henriette

Tálos Zoltán

Üzletvezető

Ügyvezető
Okl. Faipari Mérnök
Okl. Marketing Menedzser

Copyright © 2010-2013 DOM Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.

nadas web design