Cégünkről

A DOM Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft. 2006. október 24.-én jött létre a DOMUS Áruház bezárását követően. Az ott szerzett szakmai és üzleti kapcsolatok megalapozták cégünk elindulását.
Béke utcai bemutatótermünk 2017-es megszűnését követően 2018-ban a Kanizsai utca 64.-ben alakítottuk ki irodáink és elosztó raktárunk. A megnövekedett keresletre való tekintettel 2021-es évben megvásároltunk Kadarkút településen Körmendi utca 88. szám alatt egy ipari területet, melynek felújítása jelenleg is folyik. A továbbiakban itt tervezzük kialakítani raktárunk és összeszerelő üzemünk.

 

Tevékenységünk:

Alapvetően bútorok tervezésével, félkész alapanyagok összeszerelésével, műszaki és egyéb termékek kereskedelmével, helyszínre történő szállításával és az ott történő beüzemeléssel foglalkozunk. Komplex fővállalkozói, mérnöki és kivitelezési feladatokat látunk el saját létszámmal és megbízhatóan működő helyi vállalkozásokkal.

Vállalkozásunk a kis és közepes méretű összetett pályázatok területén sikeres, köszönhetően a mérnöki és szakmai tudás és rugalmasságunk miatt. Családi vállalkozásként, alacsonyabb szinten tudjuk a költségeinket tartani, ezért tudunk versenyképes árakat kialakítani.